Qui És

La Carme Sastre fa més de 25 que es dedica a prestar els seus serveis en el camp de la salut integral. Va començar fa molt de temps investigant en el camp de la macrobiòtica seguint la metodologia del el Sr. Michio Kushi , principal difusor de la dieta macrobiòtica, que estableix l’alimentació com a base de la curació. Va ser cofundadora del centre naturista El Lotus Blanc de Figueres amb la mirada posada ens els remeis naturals i l’alimentació sana. D’aquest primer contacte amb la naturopatia va iniciar la seva formació acadèmica. D’ençà de llavors no ha parat de formar-se i investigar.

  • Va realitzar estudis superiors de naturopatia en el centre Heilpraktiker Institutit on es va formar també en el camp de la teràpia floral (flors de Bach) convertint-se en una fema defensora de l’ús de tècniques naturals que no impliquin, a diferència dels tractaments químics, cap toxicitat per l’organisme.

    “...ensenyo a tenir cura de la salut per eliminar la malaltia, no lluito contra la malaltia, vaig a favor de la salut...”

  • Va cursar estudis de massatge manual terapèutic a l’ escola de massatge manual del Dr. Sagrera Ferrándiz, així com també va realitzar cursos de drenatge limfàtic a l’escola Milà Ferrer.

  • També és diplomada en homeopatia pel centre Heilpraktiker Institut, realitzant també estudis afins en l’ Institut Homeopàtic de Catalunya, així com també a l’ institut mèdic homeopàtic de Mèxic sota la direcció Dr. Jorge Alejandro Oseguera Anguiano i el Dr. Vicente Rosas Landa. Es va especialitzar en homeopatia unicista per infants i processos de desenvolupament del nen des de la gestació a l’adultesa sota la direcció del Dr. Didier Grandgeorge. Des de Llavors ja porta més de vint anys d’entrega i dedicació per potenciar la salut dels infants. També ha realitzat viatges investigant en el camp de la homeopatia unicista i estudiant la singularitat dels problemes de fertilitat entre d’altres i el seu tractament homeopàtic.

  • Va cursar estudis superiors de medicina tradicional Xinesa a l ’Escola Superior de medicina xinesa, adscrita a la Fundació Europea de medicina xinesa, així com també, va cursar estudis de medicina tradicional Xinesa a la facultat de Pekín. Fruit d’aquest viatge d’estudis va desenvolupar habilitats d’acupuntura que són una base important de les seves teràpies. També va estudiar auricolomedicina a l’escola Proelsa.

  • Ha estat cofundadora del centre de teràpies naturals i de medicina Xinesa Gayatri , tanmateix actualment ofereix els serveis al seu propi centre, Saraswati i es segueix formant en el camp de la medicina holística i biomagnetisme mèdic. Practica el Yoga i la meditació seguint antigues ensenyances Vèdiques.També va a col.laborar amb L’hospital Rama Krishna Mission Hospital (RKM) formant terapeutes i tractant sense ànim de lucre als malalts.

  • El seu tarannà personal és fruit de totes aquestes vivències la qual cosa implica un actitud positiva i atenta davant la seva feina que la defineix com a professional. És una persona compromesa amb la seva feina i la realitza amb total dedicació i rigor.